2018-12-25 17:23Nyheter

Årets mest lästa bygg- och anläggningsnyheter hos Kubicom

Innan vi välkomnar det kommande året och alla dess nyheter blickar vi tillbaka på de mest lästa bygg- och anläggningsnyheterna hos Kubicom under året som har gått. Har du kanske missat några av inläggen? Då är det hög tid att läsa dem nu!

 

PÅ FÖRSTAPLATS: NU FINNS ÖVER 700 RESURSER TILLGÄNGLIGA GENOM KUBICOM

På en stadig förstaplats hittar vi nyheten om att ett av Nordens största leverantörsnätverk växer. I artikeln berättar vi om uppsvinget för Kubicom.

Läs artikeln om uppsvinget för Kubicom >

 

ANDRAPLATS: ELTEL NETWORKS OY INLEDER SAMARBETE MED KUBICOM

På målsnöret föll artikeln om samarbetet mellan Kubicom och Eltel Networks Oy, en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster inom infrastruktur. Läs mer om samarbetsavtalet och hur det gynnar digitaliseringen i branschen i stort i artikeln som publicerades under sommaren.

Läs mer om samarbetet mellan Kubicom och Eltel Networks Oy >

 

TREDJEPLATS: INFRASTRUKTURMINISTER TOMAS ENEROTH OM KUBICOM: ”SNACKA OM EFFEKTIVISERING!”

Under sommaren var infrastrukturministern Tomas Eneroth på besök i Blekinge och en presentation om Kubicoms plattform hölls då för ministern, vilket var mycket uppskattat. Läs mer om besöket i artikeln som publicerades i maj.

Läs mer om infrastrukturministerns besök >

 

FJÄRDEPLATS: DÄRFÖR ÄR DET KOSTNADSFRITT ATT ANVÄNDA KUBICOM

Hur kan Kubicoms plattform egentligen vara kostnadsfri att använda? Det var många nyfikna på med tanke på fjärdeplatsen på årets topplista. Läs mer i artikeln om varför du kostnadsfritt kan skapa ett konto i Kubicom, ta emot förfrågningar, göra avrop eller använda projekthanteringsverktyget.

Läs mer om varför det är kostnadsfritt att använda Kubicom >

 
FEMTEPLATS: BENGT FRÅN PEAB DRIFT OCH UNDERHÅLL BERÄTTAR

Hur arbetar andra med hjälp av digitala verktyg och på vilka sätt underlättar det för dem? Intresset för hur just Bengt från PEAB drift och underhåll arbetade var så stort att artikeln knep en femteplats.

Läs mer om hur Bengt från PEAB Drift arbetar digitalt >Om Kubicom

Kubicom är en oberoende maskin- och transportförmedlare som hjälper bygg och anläggningsföretag att köpa in maskin- och transporttjänster från centraler och enskilda maskin-/fordonsägare snabbare, effektivare och med ökad kvalité från start till slut. Genom Kubicoms unika cloudsystem utvecklat just för maskin- och transportbranschen automatiseras flera arbetsprocesser som tidigare varit helt manuella samtidigt som administrationen minskar och kommunikationen förbättras. Kubicom drivs av ett team bestående av serieentreprenörer kombinerat med erfarna branschexperter och är ett helägt dotterbolag till CIMON Enterprise koncernen.