2019-01-28 10:51Nyheter

Sundbergs Åkeri AB blir en del av Kubicoms digitala leverantörsnätverk

null

Nästan 800 lastbilar och maskiner är idag anslutna till Kubicoms digitala leverantörsnätverk. Senaste tillskottet till nätverket är Sundbergs Åkeri AB, ett familjeägt företag i tredje generationen som sysselsätter drygt 20 chaufförer. Sundbergs Åkeri AB utför lyft och transporter främst i Västra Götaland men varje vecka avgår även transporter till flera andra platser runt om i hela landet.

Anläggningstransporter och anläggningsarbete utgör en stor del av Sundbergs Åkeris verksamhet och de utför alla typer av jobb, både stora som små. Med lastväxlare, tridembilar, kasettbilar samt grävmaskiner och lastmaskiner utförs schakt, anläggning och materialtransporter.

Genom att skapa en kostnadsfri förfrågan genom Kubicom kan du genom ett par knapptryck nå Sundbergs Åkeri AB och våra andra leverantörer runt om i Norden.

Vill ni beställa tjänster via Kubicom eller bli en del av nätverket? Läs mer här >


Om Kubicom

Kubicom är en oberoende maskin- och transportförmedlare som hjälper bygg och anläggningsföretag att köpa in maskin- och transporttjänster från centraler och enskilda maskin-/fordonsägare snabbare, effektivare och med ökad kvalité från start till slut. Genom Kubicoms unika cloudsystem utvecklat just för maskin- och transportbranschen automatiseras flera arbetsprocesser som tidigare varit helt manuella samtidigt som administrationen minskar och kommunikationen förbättras. Kubicom drivs av ett team bestående av serieentreprenörer kombinerat med erfarna branschexperter och är ett helägt dotterbolag till CIMON Enterprise koncernen.