2019-03-25 11:11Nyheter

Uppdatering: Utökad chatt-funktionalitet och nya uppdrag direkt i din inkorg

Vårt duktiga utvecklingsteam arbetar ständigt med att ta fram nya användbara funktioner till Kubicoms plattform. I nästkommande uppdatering av Kubicom, som släpps under slutet av veckan, finns bland annat stöd för notifikationer via e-post. Det innebär att du kan välja att få ett mail när ett uppdrag finns tillgängligt eller när du har fått ett svar på din förfrågan.

I samma uppdatering lanseras en utökad chatt-funktionalitet. Du kan numera starta en konversation med vem som helst, oavsett om personen finns i ditt kontaktnät sedan tidigare eller inte.

Funktionerna som utvecklas hos Kubicom är sådana som efterfrågas av våra användare. Det innebär att vi värdesätter era synpunkter och vill gärna veta vilka funktioner ni ser fram emot att se i kommande uppdateringar av Kubicom. Hör gärna av er till oss på info@kubicom.se och berätta vilka som är viktiga för er verksamhet! Om Kubicom

Kubicom är en oberoende maskin- och transportförmedlare som hjälper bygg och anläggningsföretag att köpa in maskin- och transporttjänster från centraler och enskilda maskin-/fordonsägare snabbare, effektivare och med ökad kvalité från start till slut. Genom Kubicoms unika cloudsystem utvecklat just för maskin- och transportbranschen automatiseras flera arbetsprocesser som tidigare varit helt manuella samtidigt som administrationen minskar och kommunikationen förbättras. Kubicom drivs av ett team bestående av serieentreprenörer kombinerat med erfarna branschexperter och är ett helägt dotterbolag till CIMON Enterprise koncernen.