2019-01-10 17:19Nyheter

Webbvisningar – Upptäck Kubicom

Är du nyfiken på hur Kubicom fungerar och vill ha en genomgång av bland annat marknadsplatsen, projektvyn och rapporteringsfunktionerna?

Då ska du anmäla dig till en av våra kostnadsfria webbvisningar! Under visningen kommer vi att gå igenom grundläggande funktioner i systemet och ge dig en bild av hur plattformens olika delar fungerar. Webbvisningen kan du deltaga i var du än befinner dig och allt du behöver är en dator och internetuppkoppling. Fyll i formuläret nedan och välj önskad tid. En stund innan webbvisningen drar igång kommer vi att skicka en länk till dig där du kan ansluta till mötet.

Tidsåtgång: 30 minuter + frågestund.

Hittar du ingen tid som passar? Fyll i en egen tid under ”Övrigt”, så hör vi av oss!Om Kubicom

Kubicom är en oberoende maskin- och transportförmedlare som hjälper bygg och anläggningsföretag att köpa in maskin- och transporttjänster från centraler och enskilda maskin-/fordonsägare snabbare, effektivare och med ökad kvalité från start till slut. Genom Kubicoms unika cloudsystem utvecklat just för maskin- och transportbranschen automatiseras flera arbetsprocesser som tidigare varit helt manuella samtidigt som administrationen minskar och kommunikationen förbättras. Kubicom drivs av ett team bestående av serieentreprenörer kombinerat med erfarna branschexperter och är ett helägt dotterbolag till CIMON Enterprise koncernen.