2018-09-25 13:26Pressmeddelande

Ett av Nordens största leverantörsnätverk växer: Nu finns över 700 resurser tillgängliga genom Kubicom

null

Strax över 700 grävmaskiner, hjullastare och andra anläggningsmaskiner med förare finns nu tillgängliga genom Kubicoms digitala plattform. Plattformen fungerar som en oberoende maskin- och transporttjänstförmedlare och består av marknadens alla aktörer, från enskilda maskinägare till de största centralerna. 

- Att så pass många leverantörer har anslutit sig kommer inte som en överraskning för oss eftersom att Kubicom, till skillnad från centraler, inte tvingar leverantören att ta uppdrag endast genom oss. Många använder Kubicom som en extra kanal där de tar uppdrag utöver sina ordinarie kunder, på sina egna villkor, säger Oscar Alvarsson, Business area manager på Kubicom. 

Att över 700 resurser nu finns tillgängliga för förfrågningar gör Kubicom till ett av Nordens största leverantörsnätverk. 

- Under våren och sommaren har flera systemuppdateringar gjorts för att förenkla användandet av Kubicom för både beställare och leverantörer. Det är något som vi tror kan ha bidragit till uppsvinget för nätverket, avslutar Oscar Alvarsson. 

Plattformen finns idag tillgänglig i både Sverige och Finland och låter beställare av maskin- och transportresurser, på ett enkelt sätt, nå ut med sina förfrågningar till alla marknadens aktörer ifrån en och samma plats. Både till sina favoriter, men även för dem, tidigare okända leverantörer.

Effektivare maskin- och transportinköp

Kubicom är en oberoende maskin- och transportförmedlare som hjälper bygg och anläggningsföretag att köpa in maskin- och transporttjänster från centraler och enskilda maskin-/fordonsägare snabbare, effektivare och med ökad kvalité från start till slut. Genom Kubicoms unika cloudsystem utvecklat just för maskin- och transportbranschen automatiseras flea arbetsprocesser som tidigare varit helt manuella samtidigt som administrationen minskar och kommunikationen förbättras.

Kubicom drivs av ett team bestående av serieentreprenörer kombinerat med erfarna branschexperter och är ett helägt dotterbolag till CIMON Enterprise koncernen.


Om Kubicom

Kubicom är en oberoende maskin- och transportförmedlare som hjälper bygg och anläggningsföretag att köpa in maskin- och transporttjänster från centraler och enskilda maskin-/fordonsägare snabbare, effektivare och med ökad kvalité från start till slut. Genom Kubicoms unika cloudsystem utvecklat just för maskin- och transportbranschen automatiseras flera arbetsprocesser som tidigare varit helt manuella samtidigt som administrationen minskar och kommunikationen förbättras. Kubicom drivs av ett team bestående av serieentreprenörer kombinerat med erfarna branschexperter och är ett helägt dotterbolag till CIMON Enterprise koncernen.