2020-06-04 08:07Pressmeddelande

Johansson Grus och Mark Entreprenad AB blir avtalskund hos Kubicom

Johansson Grus och Mark Entreprenad med säte i Perstorp har sedan mitten av mars valt att påbörja sin digitaliseringsresa tillsammans med Kubicom. Syftet med samarbetet är att påbörja digitaliseringen av en rad analoga och tidskrävande processer för Johanssons, däribland automatisk läsning av digitala transportkvitton. 

-Tillsammans med Kubicom har vi haft en öppen dialog om branschens och våra utmaningar när det kommer till att ställa om till ett digitalt arbetsflöde. Vi känner att Kubicom har varit väldigt tillmötesgående och har under förhandlingarna presenterat ett flertal lösningar på de önskemål vi har haft. Nyckeln har också varit att Kubicoms tjänst är enkel att lära sig och använda vilket vi anser att det finns en avsaknad av i branschen, berättar Christian Emgård på Johanssons Grus. 
 
Gällande funktionerna fortsätter Christian :
 
-Det finns en rad arbetsmoment som vi inom kort tid kommer ha förenklat avsevärt med hjälp av Kubicom, framförallt digitala transportkvitton. Även fördelningen av personal och bilar till olika uppdrag blir enklare med hjälp av den översikt av uppdrag och projekt vi kommer att få tillsammans med applikationen. Detta ger oss möjligheten att växa ytterligare med hjälp av Kubicom.
 
I samarbetet ingår det även att Johanssons ska förmedla värdefulla erfarenheter från branschen som ska hjälpa Kubicom med sitt framtida utvecklingsarbete.
 
Kubicoms VD Atle Andersen uttalar sig såhär kring samarbetet :
“Samarbetet är värdefullt för oss med tanke på Johanssons erfarenhet och kunskap i och om branschen. Vi ser verkligen fram emot att jobba tillsammans med Johanssons i framtida projekt och arbeten”.


Om Kubicom

Kubicom är en digital plattform för bygg och anläggningsbranschen. Genom Kubicom effektiviseras hela kedjan från start till slut och är utformad för att passa marknadens alla aktörer, från stora centraler till åkerier och enskilda maskin- och fordonsägare. Kubicom drivs av ett team bestående av serieentreprenörer kombinerat med erfarna branschexperter och är ett helägt dotterbolag till CIMON Enterprise koncernen.

Kontaktpersoner

Molly Johnsson
Communication Manager
Molly Johnsson