2018-11-01 12:50Pressmeddelande

Kubicom tar krafttag för mäns hälsa genom Mustaschkampen

null

Under november pågår Mustaschkampen runt om i världen. Kampanjen går ut på att samla in pengar, öka medvetenheten och komma tillrätta med ett av de största hälsoproblem som män står inför idag: prostatacancer. Nu kan du stödja Mustaschkampen genom Kubicom – tillsammans gör vi skillnad.

Mustaschkampen (även kallad Movember eller no-shave-november) är en kampanj som under november månad tar ett krafttag för mäns hälsa på olika sätt. I Sverige drivs kampanjen av Prostatacancerförbundet, vilket gör att kampen mot prostatacancer är hjärtefrågan i just vår del av världen. Mustaschkampen är inte bara en insamling av pengar till förmån för cancerforskning, utan är också en tid där mäns hälsa får utrymme att uppmärksammas på olika sätt.

- Ett stort segment av de som arbetar inom maskin- och transportsektorn idag är män. Det innebär att ett bidrag till Mustaschkampen blir ett bidrag till branschens välmående i stort. Det vill vi självklart vara en del av, berättar Emma Nilsson, marknadsansvarig på Kubicom.

Kubicom har tagit initiativet att stödja kampanjen tillsammans med leverantörer och beställare av maskin- och transporttjänster genom att skänka 250 kr till Mustaschkampen för varje bolag som skapar ett kostnadsfritt konto i Kubicom under november. 250 kr kommer även skänkas för varje kostnadsfria öppna förfrågan som skickas genom plattformen. Det innebär att beställare av maskin- och transporttjänster kostnadsfritt kan söka resurser till sina uppdrag och projekt samtidigt som de bidrar till forskningen.

- Det är en fantastisk möjlighet för beställare och leverantörer att börja använda sig av digitala avrop och förfrågningar samtidigt som de bidrar till Mustaschkampen, avslutar Emma.

Att skapa ett konto eller en förfrågan och därmed bidra till Mustaschkampen kostar ingenting och görs via denna länk eller genom kontakt med Kubicom.

Effektivare maskin- och transportinköp

Kubicom är en oberoende maskin- och transportförmedlare som hjälper bygg och anläggningsföretag att köpa in maskin- och transporttjänster från centraler och enskilda maskin-/fordonsägare snabbare, effektivare och med ökad kvalité från start till slut. Genom Kubicoms unika cloudsystem utvecklat just för maskin- och transportbranschen automatiseras flea arbetsprocesser som tidigare varit helt manuella samtidigt som administrationen minskar och kommunikationen förbättras.

Kubicom drivs av ett team bestående av serieentreprenörer kombinerat med erfarna branschexperter och är ett helägt dotterbolag till CIMON Enterprise koncernen.


Om Kubicom

Kubicom är en oberoende maskin- och transportförmedlare som hjälper bygg och anläggningsföretag att köpa in maskin- och transporttjänster från centraler och enskilda maskin-/fordonsägare snabbare, effektivare och med ökad kvalité från start till slut. Genom Kubicoms unika cloudsystem utvecklat just för maskin- och transportbranschen automatiseras flera arbetsprocesser som tidigare varit helt manuella samtidigt som administrationen minskar och kommunikationen förbättras. Kubicom drivs av ett team bestående av serieentreprenörer kombinerat med erfarna branschexperter och är ett helägt dotterbolag till CIMON Enterprise koncernen.