2019-11-11 07:16Pressmeddelande

Nya entreprenadjobb direkt i appen!

Mobil med Kubicom-app

Få tillgång till nya entreprenaduppdrag genom att kostnadsfritt skapa ett konto i Kubicom. När ditt konto är registrerat så får du automatiskt förfrågningar på nya uppdrag som passar just din kompetens. Därefter kan du enkelt lämna pris på de uppdrag du vill. 

Genom att skapa ett kostnadsfritt konto i Kubicom kan du få tillgång till helt nya maskin- och transportuppdrag. Efter att du har skapat ditt konto i Kubicom kommer uppdragsförfrågningar automatiskt trilla in i appen och i din mailinkorg. Svara på de förfrågningar som är intressanta och ange priset du önskar. Dessutom kan du enkelt lägga upp prislistor och hantera olika avtalspriser för varje kund. Vem som får utföra vilket uppdrag väljs alltid av respektive beställare hos kunden. Vill du skapa ett kostnadsfritt konto? Läs mer här!


Om Kubicom

Kubicom är marknadsplatsen för dig som söker maskin- och transporttjänster till dina projekt och för dig som levererar detta till kund. Plattformen matchar med automatik behov med resurser och hanterar förutom inköp även projekt och uppföljning. Kubicom drivs av ett team bestående av serieentreprenörer kombinerat med erfarna branschexperter och är ett helägt dotterbolag till CIMON Enterprise koncernen.